СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 05.02.2018 – 11.02.2018

x


Звездите продължават да ви подтикват да проявявате повече свободолюбие, да действате изненадващо за околните, а понякога и за самите себе си. Вие откривате нови черти в характера си, които се имплантират пряко в имиджа ви. Действията ви могат да бъдат ексцентрични, но същевременно доста целесъобразни и действащи положително на обществения ви статус.

Същевременно, мнозина са обсебени от някакви носталгични настроения. Миналото ви застига по различни поводи и начини – чрез стари предложения, които отново застават на пътя ви и вие може да се възползвате от тях, чрез чувства, които се възраждат…

В друг вариант – ескалират развръзки, касаещи кариерното ви развитие или пък брачни отношения. В този процес може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът. От една страна са интересни, внезапни предложения, които касаят всичко гореспоменато и могат да преобразят начина ви на съществуване, а от друга е статуквото, към което можете да се придържате, ако желаете.

Партньорските отношения играят голяма роля при вземането на решения. В сряда и четвъртък вие ще разберете в по-ярки краски дали очакванията ви към близкото ви обкръжение са преувеличени или действително обогатяващи. Евентуално и конфликти с околните се отчитат за неслучайни, и ще изискват по-дълго време за тяхното разрешение или пък окончателна раздяла с онези, които ви носят повече щети отколкото ползи.

През втората част на седмицата, се проявяват все по-силно спорни въпроси, осветяващи чисто финансови потоци – до колко можете да разчитате на важни за вас хора или те по-скоро ви подвеждат. Нека недоразуменията продиктувани от материални спорове да преминат в конструктивни разговори. Но ако има умишлено подвеждане, то следва да го стопирате своевременно, за да не прерасне в загуби.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ