СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 05.06.2023 – 11.06.2023

x


Вие все още сте в важен период, през който можете или трябва да укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи. Социалната активност и инициативност ще ви помагат по-лесно да постигате вашите цели.

Същевременно от вас ще се изисква да продължите да анализирате на кого да се доверявате и от кого да се дистанцирате, въпреки че вече трябва да имате достатъчно и яснота в това направление. Друга важна тема за вас си остава финансовото състояние, твърде вероятно е да попаднете в период, през който ескалират повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във ваш бизнес, в любими хора или в бъдещето перспективи на развитие.

Може да ви се струва, че трябва да платите своеобразна цена, за да получите нещо желано, което ще допринесе за благоденствието ви и в по-далечна перспектива, и на практика може да е точно така, и вие ще прецените как да реагирате.

През първите дни от седмицата може да ескалират изненади относно материалното ви състояние, съответно внезапни възможности, но и предизвикателства, които ще ви подтикнат да бъдете по-креативни, гъвкави и съобразителни, може би да допуснете нещо ново и различно, така че да се радвате на повече благополучие. Вашите позиции в колектив могат да се променят…

Венера преминава в Лъв и желанието да се забавлявате, да намерите начин да порадвате сърцето си ще се усилва перманентно.

В любовта може да преминете през своеобразен катарзис, защото чувствата ще извират подобно на фонтан – ярко и неудържимо, това ще е повод за запомнящи се преживявания, които ще укрепят чувствата, ако всичко е наред между вас и любим човек.

Ако в някой случай това не е така, тогава избухването или изкарването на повърхността на нещо, което е задържано или прикривано до този момент, пак така ще промени отношенията, но в посока, която по-скоро ще ви разграничи или дори може да прекрати връзки, които са безперспективни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени