СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 05.06.2023 – 11.06.2023

x


Вие все още сте в важен период, през който можете или трябва да укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи. Социалната активност и инициативност ще ви помагат по-лесно да постигате вашите цели.

Същевременно от вас ще се изисква да продължите да анализирате на кого да се доверявате и от кого да се дистанцирате, въпреки че вече трябва да имате достатъчно и яснота в това направление. Друга важна тема за вас си остава финансовото състояние, твърде вероятно е да попаднете в период, през който ескалират повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във ваш бизнес, в любими хора или в бъдещето перспективи на развитие.

Може да ви се струва, че трябва да платите своеобразна цена, за да получите нещо желано, което ще допринесе за благоденствието ви и в по-далечна перспектива, и на практика може да е точно така, и вие ще прецените как да реагирате.

През първите дни от седмицата може да ескалират изненади относно материалното ви състояние, съответно внезапни възможности, но и предизвикателства, които ще ви подтикнат да бъдете по-креативни, гъвкави и съобразителни, може би да допуснете нещо ново и различно, така че да се радвате на повече благополучие. Вашите позиции в колектив могат да се променят…

Венера преминава в Лъв и желанието да се забавлявате, да намерите начин да порадвате сърцето си ще се усилва перманентно.

В любовта може да преминете през своеобразен катарзис, защото чувствата ще извират подобно на фонтан – ярко и неудържимо, това ще е повод за запомнящи се преживявания, които ще укрепят чувствата, ако всичко е наред между вас и любим човек.

Ако в някой случай това не е така, тогава избухването или изкарването на повърхността на нещо, което е задържано или прикривано до този момент, пак така ще промени отношенията, но в посока, която по-скоро ще ви разграничи или дори може да прекрати връзки, които са безперспективни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени