СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 05.06.2023 – 11.06.2023

x


Вашата покровителка Венера навлиза в зодиакалния знак Лъв на 6-ти август и ще остане в този сектор до 9-ти октомври. През цялото това време вашата емоционалност и честолюбие, както и амбиции, ще растат или ще бъдат значими.

Това може да се превърне в повод вие да преобразите живота си от „корен“ или на различни нива, които ще се отразят на кариерното ви развитие, обществено положение, дори взаимоотношения в дома и семейството, комфорт на съществуване.

На този етап тези теми могат да си влияят тясно, но вие ще ги насочвате и може да наклоните везните в една или друга посока.

От една страна вие може да направите пробив в кариерното си развитие, но това да засяга и вашето местоживеене или взаимоотношения у дома, така че вие по един естествен начин ще трябва да се допитвате до вашите близки и тяхното съгласие.

В друг случай – промените могат да засягат местоживеенето, отношение у дома, а това по един естествен начин ще се отрази на социалния статус, вашата визия, бъдещи перспективи на развитие.

През следващите дни и дори месеци, най-много ще може да разчитате на близки и любими хора, с които вече имате изградени отношения – това може да е вашият любим, вашето семейство и т.н.

Ако към настоящия момент усетите някакви предизвикателства или, че не всичко протича точно така, както искате или очаквате, възползвайте се от вашата сила и си припомнете, че в началото винаги по-лесно се влияе. Периодът е важен за финансовото ви състояние, голяма част от тенденциите вече са зададени, но вие все още можете да въздействате, а на постигнати успехи после ще разчитате дълго, през следващите месеци или дори повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени