СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 05.07.2021 – 11.07.2021

x


През тази седмица и по различни поводи ще установявате, че домът е вашата крепост. Ще можете да разчитате на близките си, ако се нуждаете от подкрепа – морална или финансова, тогава ще я получавате.

В друг случай – обновявате и хармонизирате семейната среда, възможни са приятни изненади в този сектор от вашия живот.

Може да инвестирате в дома си, в семейството си и това ще се отчита за положително обстоятелство. Ако все пак, между вас и семейството са възникнали някакви недоразумения, то сега е оптимално подходящо време вие да се справите с тях и да ги изчистите.

Това понякога ще се случва по един спонтанен, неусетен начин… Там където има почва разбира се, за подобно развитие. Ако това не е ваша тема, тогава вие може да сте на път да предприемете при образования, които са базисни и на различни нива от живота, които могат да се отразят на всички останали сфери…

В такъв случай, вие ще можете да се възползвате от Новолунието, което е на 10-ти юли, така че да поставите едно голямо ново начало. Друга важна тема за вас – това е финансовото ви състояние, вие може да обновите източниците си за печалба, така че те да са по-надеждни…

От вас може да се изисква да проявите повишена социална активност и адаптивност, за да се справите с това предизвикателство или ако се наложи да се ориентирате към занимания, които ви дават да печелите на хонорар, да имате допълнителни източници за печалба.

Отново като вариант – харчите повече за развлечения, любими хора и ако всичко е добре планирано, значи е наред. Все пак, някои от вас може да се разграничат спонтанно от хора, които им нанасят щети. В любовта –  предстоят бурни и силни емоционални преживявания, които могат да ви струват скъпо, буквално и в по-широк смисъл. Ако всичко е наред във връзките ви – ще преживеете незабравими мигове. Иначе рязко може да прекратите контакти, които са ненадеждни и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ