СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 05.07.2021 – 11.07.2021

x


Социалната ви активност почти през цялата седмица ще е много висока, вие ще общувате с хора, които могат да ви бъдат полезни по някакъв начин, могат да се превърнат в спонтанен проводник за осъществяване на вашите собствени желания или поне ще ви разтоварват от напрежение, което може да е ескалирало по външни и независещи от вас причини.

Полезно е да се възползвате от тази положителна аспектация на звездите, така че самите вие да бъдете социално почивни, да преговаряте за интересите си, да споделяте мисли и идеи, които ще намерят подкрепа от страна на важни за вас хора.

Няма да ви липсва внимание, напротив, мнозина ще получават приятни предложения, подобни новини и съответните позиции. Въпреки всичко в душата на мнозина е неспокойно, причините за това могат да бъдат различни, например, собственото ви желание за промяна, което може да предизвикате, отново чрез собствените си действия, понякога спонтанно, но и предизвикани.

Седмицата предразполага към промени във вашия дом и семейство, нека това да бъдат конструктивни преобразования, например ремонти, инвестиции в дома, изчистване на евентуално напрежение, а не обратното.  Недоразумения, които възникнат сега, трудно ще се изчистят или ще имат непредвидими последици, така че насочвайте внимателно.

Дни преди новолуние, което е на 10 юли, са възможни и промени, които касаят кариерното ви развитие.  Тенденциите се движат по инерция.

Ако всичко е наред, можете да разчитате на същото и в бъдеще, иначе ще инициирате обновление и като се възползвате от Новолунието.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ