Нов снимачен ден, нова чанта Fendi за Кари. И то каква!

x

Този път само човек с опитно око би забелязал… къде всъщност е чантата Fendi….

Всеизвестна е любовта на Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ към Fendi чантата тип багета. През годините Кари е носила много такива чанти в хитовия сериал на HBO. А помните ли онзи епизод, когато тя става жертва на грабеж? „Дай ми чантата!“, й казва крадецът. „Това е багета!“, отговаря Кари.

Сара Джесика Паркър не изневерява на чантите Fendi и в продължението „And Just Like That“. Миналата година тя пусна и специална капсулна колекция Baguette с Fendi. В поредния снимачен ден за втори сезон в Ню Йорк актрисата е отново с Fendi багета, но този път може би само човек с много опитно око би забелязал… къде всъщност е чантата Fendi.



Кари Брадшоу носи миниатюрна чантичка, която е по-скоро… колие. Чантичката е в нежен розов цвят и едва ли би побрала нещо повече от кутийка Tic Tac. Можете да видите подобен модел тук. Цената му е 647 евро.



Аутфитът на Кари се състои от розов панталон с широки крачоли, комфортен сив пуловер и овърсайз палто. Чантата с нормален размер е кафява, покрита с големи скъпоценни камъни.

Миниатюрната чантичка-колие е доста в стила на героинята такава, каквато я виждаме в „And Just Like That“. Припомнете си портмонето на глезена, също Fendi, за което ви бяхме разказали преди време. Две от най-характерните черти на стила на Кари Брадшоу от 2022-2023 г. са именно нестандартните аксесоари и наслояването при дрехите.

Ето още една Fendi багета, която ще се появи в новите епизоди. Пайетите явно не са престанали да бъдат актуални.



Не знаем дали първият сезон на „And Just Like That“ ви е харесал. Ние останахме със смесени чувства. Но към втория сезон гледаме с приятно очакване и защото едно познато и харесвано лице от сериала се завръща.

Сара Джесика Паркър сподели миналия месец няколко общи кадъра с актьора Джон Корбет, който играе Ейдън. Кадрите очевидно са от снимачната площадка в Ню Йорк. Още миналата година имаше спекулации дали Ейдън, когото не сме виждали от втория филм в Абу Даби, ще се завърне в продължението на сериала. Е, няма как да не признаем, че Корбет изглежда много добре и сякаш годините почти не са му се отразили. А колкото и да имаме пристрастия към Тузаря, Кари и Ейдън винаги са били хубава двойка, затова ги харесваме и се радваме, че ще ги видим отново заедно.

Харесваме много (дори обожаваме) и стила на Кари Брадшоу в „And Just Like That“. Ако трябва да сме честни, бихме гледали сериала само заради удоволствието от красивите визии.






Текст: Деси Найденова

Снимки: Getty Images

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежо зелено с нотки на оптимизъм.

Ако сте пропуснали
Най-четени