СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 06.06.2022 – 12.06.2022

x


През тази седмица вашата социална активност продължава да е много висока, така перманентно ще нарастват шансовете вие да утвърдите авторитета си в колектив, ще имате такава възможност, също да привлечете на ваша страна вид опека от страна на влиятелна  или власт имаща личност.

Някои от вас усилено ще преговарят за интересите си, аргументирано ще изказват своята теза, за да се справят с повишена конкуренция или пък повишени изисквания от страна на околните, за да се предпазят от загуби, дори и чисто финансови, за да не позволят да бъдат изместени. Обединяващо правило е, че общуването се превръща в проводник на шансове,  успехи, особено, ако имате ясна цел, която стратегически ще преследвате, като обединяват усилия с хора, с които имате общи интереси, които могат да ви подкрепят.

В края на тази и началото на следващата седмица вие може да постигнете договорки,  които могат да ви донесат удовлетворение, а в някои случаи – да преобразят бъдещите ви перспективи на развитие.

Ако с определени личности гледате в различни посоки, не можете да изчистите спорни казуси, включително от миналото, тогава през тази седмица вие ще прекратите съответни контакти или дори договори, които нямат място в бъдещото ви развитие.

Силно концентрирани сте и в чисто финансови приоритети – можете да се доберете до тайни, допълнителни или паралелни източници за печалба или отново да разчитате на опека, подадена ръка…

Добре ще взаимодействате с хора, стоящи далеч от вас, със социално значими институции и т.н.

Все пак са възможни и внезапни разходи, нека да бъдат и полезни инвестиции, но е полезно да се пазите от необмислени и спонтанни действия, които после ще се отчитат за загуба.

Изненади и обновление в материалното ви състояние са доста вероятни, възползвайте се от шансове, анализирайте слаби звена и ги отстранете. Любовта на този етап е на заден план  или пък сте склонни да преоценявате любими хора, ако с тях гледате в една посока, тогава отношенията ви ще станат още по-здрави…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени