СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 06.06.2022 – 12.06.2022

x


Венера е във вашия зодиакален знак, така че продължават да ви закриля, дори и да има някакви предизвикателства по пътя ви – вие ще ги преодолявате по-лесно, по-лесно ще печелите симпатии, подкрепа и одобрение, приоритетно от обекти на вашето внимание.

Мнозина от вас ще изпитат силно желание да обновят и променят живота си. Така вие може да изненадвате околните с вашите реакции, решения, някакви промени, които касаят бъдещи перспективи на развитие, начин на мислене и изразяване, а понякога и външен вид…

Някои от вас ще бъдат осенени от прозрения, прогресивен порив за свобода, раздяла с статукво, което не ви носи удовлетворение. Под това въздействие ще бъдат всички в различна степен, но предимно родените през първата десетдневка на май.

Родените през трети деканат, но и останалите в различна степен, ще са склонни да влизат в спорове, словесни двубои, да отстояват и да се борят за своето по-достойно място под Слънцето. Причините за това могат да бъдат в собствените ви повишени амбиции, които изискват вид мобилизация, усилие, за да изкачите ново и по-високо стъпало към върха.

В друг вариант – налага се да преодолеете някакво предизвикателство, което не е от вчера и което може да определи ключови въпроси, отнасящи се до социалния ви статус, кариерно развитие, постижения и стабилност до този момент.

Ако не можете или не искате да се справите с подобни изпитания, тогава вие може да се откажете от нещо все едно е тежест, така че да прелистите нова страница и да продължите напред.

Ще получавате подкрепа от страна на приятели, на влиятелни или власт-имащи личности, включително такива, които са стоящи далеч от вас. Ще ви помага и висока квалификация в този процес, така че да излезете победители…

Както казах вече, ако не желаете или това е невъзможно, тогава ще промените своя Вектор на развитие и пак така ще разчитате на определени личности, които ще оформят пред вас варианти, нерядко по-добри перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ