СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 06.09.2021 – 12.09.2021

x


На седми септември предстои новолуние, което ще обнови вашето ежедневие, професионална реализация и т.н.

През следващите около две седмици вие ще успеете да направите пробив в кариерното си развитие, да постигнете успехи, на които после да разчитате дълъг период от време, през следващите месеци, а може и много повече.

Не са изключени промени във вашите ангажименти, предимно служебни, но не само и в повечето случаи те ще имат позитивен ефект върху вашето бъдещо развитие, обществено положение и репутация.

Може да получите шансове, които застават спонтанно на пътя ви, действат ви обогатяващо, създават изненадващи възможности да придобиете онова, което най-много желаете…

В друг случай – вашият креативен и находчив подход да подобрите и повишите доходите си, да постигнете набелязаната цел и да я материализирате – ще се увенчава с успех. При всички случаи сте в доста продуктивен период, през който можете или да подобрите позициите си в настояща работа или може да потърсите нова и по-подходяща и да я намерите.

Все още ще възникват допълнителни обстоятелства, които в известна степен ще объркват вашите планове, поне ще виждате в по-ярки краски какво усложнява намеренията ви, така че да вземете мерки и да се справите.

Ако има нещо тайно и деструктивно върху професионалната ви реализация, дори здраве и тонус, което трябва да се отстрани, то ще бъде по-видно и тази тенденция ще се съхрани до средата на септември, за да вземете мерки.

В любовта – навлизате в период на силни страсти, които ще трансформират взаимоотношенията ви и нека това да бъде в положителна посока като анализирате в дълбочина връзката си, надникнете отвъд видимото и наклоните тенденциите в една по-положителна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ