СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 06.09.2021 – 12.09.2021

x


На седми септември предстои новолуние, което ще обнови вашето ежедневие, професионална реализация и т.н.

През следващите около две седмици вие ще успеете да направите пробив в кариерното си развитие, да постигнете успехи, на които после да разчитате дълъг период от време, през следващите месеци, а може и много повече.

Не са изключени промени във вашите ангажименти, предимно служебни, но не само и в повечето случаи те ще имат позитивен ефект върху вашето бъдещо развитие, обществено положение и репутация.

Може да получите шансове, които застават спонтанно на пътя ви, действат ви обогатяващо, създават изненадващи възможности да придобиете онова, което най-много желаете…

В друг случай – вашият креативен и находчив подход да подобрите и повишите доходите си, да постигнете набелязаната цел и да я материализирате – ще се увенчава с успех. При всички случаи сте в доста продуктивен период, през който можете или да подобрите позициите си в настояща работа или може да потърсите нова и по-подходяща и да я намерите.

Все още ще възникват допълнителни обстоятелства, които в известна степен ще объркват вашите планове, поне ще виждате в по-ярки краски какво усложнява намеренията ви, така че да вземете мерки и да се справите.

Ако има нещо тайно и деструктивно върху професионалната ви реализация, дори здраве и тонус, което трябва да се отстрани, то ще бъде по-видно и тази тенденция ще се съхрани до средата на септември, за да вземете мерки.

В любовта – навлизате в период на силни страсти, които ще трансформират взаимоотношенията ви и нека това да бъде в положителна посока като анализирате в дълбочина връзката си, надникнете отвъд видимото и наклоните тенденциите в една по-положителна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени