СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 06.09.2021 – 12.09.2021

x


През тази седмица вие ще имате много силен стимул като вътрешно желание или външни влияния да демонстрирате най-доброто от себе си и да извършите промени в живота си,  които ще доведат до удовлетворение на различни нива от живота.

Може да се каже, че ще притежавате доза късмет, често ще отключвате сами шанс в живота си чрез собствения си креативен и изобретателен подход, действия в избрано направление, които ще получават подкрепа и попътен вятър от аспектацията на звездите.

На седми септември предстои новолуние, което ще обнови вашите сърдечни връзки с любими хора, това може да е вашия партньор, може да са пораснали деца, ако имате такива.

Тези взаимоотношения ще се насочат в една по-позитивна за вас посока, може да преживеете незабравими мигове, включително като намирате малко повече време за развлечения или пък пътувате, също обсъждате по-далечни планове и перспективи на развитие, вариантите са много и различни, но дават възможност да укрепите връзките си, да изчистите евентуални недоразумения, ако има такива.

След 10-ти септември вие ще се радвате на все повече внимание, повече доброжелателност  от страна на околните или на конкретна личност. Въпреки всичко, взаимоотношенията са в процес на трансформация, може да се каже че ще имате избор или ще трябва да изберете посока, а крайният резултат ще зависи предимно от вас.

В работата ще ви върви, ако имате собствен бизнес или сте превърнали ваше хоби в професионална реализация. Иначе рутината ще е на заден план…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ