СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 06.12.2021 – 12.12.2021

x


Намирате се в силно трансформиращ период, през който можете да преобразите социалния си статус, защото се представяте в различна и непозната до този момент светлина, склонни сте да разкриете нови качества или понеже получавате своеобразна награда за полагани до този момент усилия, а това ви помага – да заемете нова и по-престижна длъжност, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си, да увеличите вашата популярност…

Звездите сега ви дават много възможности, вие може да извоювате успехи, на които после  да разчитате много дълъг период от време или пък ще се стремите да удържате през следващите месеци и като проявявате повишена адаптивност.

Не е изключено в обкръжението ви да ескалира и повишена конкуренция, дори конфликт на интереси. Вие можете да се справите, но все пак е полезно да внимавате на кого се доверявате.

Общуването се превръща в проводник на множество възможности, шанс да надскочите всичко постигнато до този момент, но не са изключени и манипулации, от които трябва да се пазите.

В  оптимален случай – научавате тайни и се възползвате от това. Бъдете внимателни при  взаимодействието с финансови институции или чужди ресурси, защото посланията към вас не са еднозначни.

В любовта – повечето от вас се чувстват подкрепени от своите партньори, ако това не е така, тогава това ще изисква сериозен анализ до колко гледате с любим човек в една посока и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер от мохер – ISABEL MARANT

Пуловер от мохер – ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от GABRIELA HEARST

Миди рокля от GABRIELA HEARST Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла риза от VICTORIA BECKHAM

Бяла риза от VICTORIA BECKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от CHLOÉ

Боти от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Съчетаваме комфорт и стил в градска среда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ