СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Намирате се в важен период за вашето кариерно развитие, обществено положение  или шанс да стабилизирате, надградите и обогатите  всички постижения или цели,  които сте си поставили до този момент.

Повечето от вас ще действат волево, целесообразно,  все ще намирате начин да материализирате желанията си.

Повечето от вас ще получат много рядък шанс да повишат своите доходи,  да се изкачат по йерархичната стълбичка.  Част от случващото се ще бъде като своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия,  но друго- ще се отключи следствие на вашата амбиция и висока инициативност,  които проявявате сега.  Вие може да направите истински пробив в избрано от вас направление и да постигнете успехи,  на които ще разчитате през следващите месеци,  а може и години.

Ако нещо не ви е достигнало,  нуждае се от вид корекция или рестарт,  за да осъществите всички ваши планове,  тогава може да се възползвате от новолунието,  което е на 11 януари.  То може да дойде с подкрепа към вас от хора и обстоятелства,  които ви поставят на правилното място и в подходящия момент.

Любовта- на този етап е на заден план или е твърде  идеалистична,  а може и да сте склонни да криете част от вашите чувства,  да мечтаете за нещо ново и непознато.

Хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, обсебват вниманието ви,  повод за силни емоции,  разгадаване на тайни,  шанс да надникнете в по-далечното бъдеще… Евентуални пътувания ви действат по този начин…

Все пак няма да бъдете автоматично предпазени от измами,  така че внимавайте на кого се доверявате.

Възможни са някои обърквания при подписване на по-дългосрочни документи, и юридически казуси,  дори пътувания,  ако е възможно отложете на този етап.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени