СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Намирате се в период, през който може да се почувствате силно подкрепени от хора и обстоятелства,  така че да надскочите успехи,  които сте постигнали до този момент,  да разширите хоризонтите си на развитие.

Някои от вас ще проведат доста конструктивни разговори и преговори с влиятелни и власт- имащи личности,  които могат да подпомогнат осъществяването на ваши честолюбиви планове. Вие може да усещате твърдата подкрепа на авторитетна личност,  вид опека,  така че самите вие да наложите авторитета си в колектив.

Евентуални пътувания ще са повод за отлични резултати и нови възможности… Общуването с хора,  които са стоящи далеч от вас или са извън близкото,  традиционно обкръжение,  ще ви действат по- подобен и ентусиазиращ начин.

Ще ви върви при получаване на документи,  разрешаване на спорни или юридически казуси.

Въпреки всички положителни аспекти,  все пак  около вас може да има и личности,  които са подвеждащи,  манипулативни и са способни да ви нанесат щети,  да се възползват от вас или да ви манипулират. Бъдете внимателни на кого се доверявате и всичко ще бъде наред.

Взаимодействието с финансови институции също може да е съпътствано от някой обърквания,  имайте го предвид и ако е възможно от сложете по важни решения,  не  подписвайте важни документи,  не теглете кредити и бъдете изрядни  във финансови документи.

Партньорските отношения от силни емоционални преживявания и страсти,  но същевременно се ревизират,  преоценяват. Вероятно има причина за това,  може да узнавате тайни или пък да сте склонни  да анализирате вашите връзки в по-голяма дълбочина… Нека случващото се има укрепващ ефект,  така и ще бъде,  ако тези взаимоотношения са  перспективни. Иначе ще се отключат скрити и ерозивни процеси…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени