СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 08.02.2021 – 14.02.2021

x


Продължават да се наместват пластовете в колектива, в който съществувате, независимо дали става въпрос за приятелски отношения или такива, които са на работното ви място и определят финансовото ви състояние.

Ще има хора, на които да можете да разчитате и всъщност, ще е полезно да полагате усилия точно в тази посока – получаване на подкрепа и одобрение от страна на лица, които влияят на благосъстоянието ви и бъдещото ви развитие. Ще намерите такива и можете да използвате Новолунието на 11 февруари, така че да заемете по-престижни позиции, да утвърдите авторитета си, това ще се налага по различни поводи, дори и за да избегнете евентуална дестабилизация, за да не позволите да ви изместят, за да се предпазите от щети.

Възможно е не всички да са чак толкова доброжелателни, не е изключено и да преоцените някои приятелства и така е правилно…

Обновяването, което предстои във вашите връзки, ще е дългосрочно и ще определи вашата стабилност – чисто материална, но не само, така че е полезно да си изградите дългосрочна стратегия, за да сте победители, лидери, за да превъртите някои предизвикателства в полза.

Любовта – тя е приятелска, освен всичко останало или приятелство може да прерасне в нещо повече. Въпреки всичко, вашите чувства също ще се тестват за устойчивост, пак така могат да ескалират вид равносметки, от рода на – какво давате, а какво получавате, понякога ще е необходимо да освежите и разнообразите отношенията си, за да ги оздравите, за да не допуснете отчуждение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ