СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.07.2018 – 15.07.2018

x


През тази седмица се приключват тенденции, които са зададени през изминалото полугодие.  Вероятно този процес ще бъде съпътстван от равносметки и развръзки, пик от показателни събития – до какво са довели вашите минали действия. 

На 13-ти юли предстои новолуние с частично Слънчево затъмнение. Това новолуние и затъмнение може да се превърне в своеобразно ново начало за фона ви на съществуване.

В оптимален вариант – вие може да решите да обновите дома си чрез инвестиции в него, чрез покупко-продажба или премествания, в друг вариант – намирате начин да хармонизирате и скрепите още повече отношенията в семейството. Счита се, че това Новолуние прокарва ново начало за сметка на някаква „жертва“ или нещо, което трябва да бъде оставено зад гърба ви. Ако има слаби звена в този сектор от живота ви, те ще се проявят като малки или големи земетресения – образно казано, които да наместят пластовете под краката ви. Ако тези земетресения предизвикат и разрушения, вероятно така е трябвало да стане, за да е по-пълно и цялостно – от основи настъпването на ново начало в живота ви.

През август месец предстои второ слънчево затъмнение, което ще бъде много по-съзидателно за вас. Засега е полезно да знаете, че част от промените зависят от вас, но други граничат с воля, наложена от Съдбата, по друг начин казано – външни и независещи от вас сили. Ако искате да се възползвате от затъмнението и новолунието – инициирате сами част от трансформациите, като се замислите какво ви дестабилизира и доброволно се разделите с него.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ