СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.12.2019 – 15.12.2019

x


През тази седмица може да преминете през своеобразна метаморфоза, която ще се отрази на бъдещите ви планове, обществено положение, впечатление, което правите вие, начин, по който ви възприемат околните и тези преобразувания няма да са случайни, а следствие на промени вътре във вас, съответно – линия на поведение и т.н.

В повечето случаи трансформациите ще са положителни, ще ви дадат шанс да превъртате евентуални предизвикателства в полза като разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори, дори институции.

Водещо условие за успехите ви е точно подкрепата, до която можете да се доберете – волево, стратегически, със силна страст, която владее душата ви към настоящия момент. Осланяйте се на инстинктите си, те няма да ви подведат.

Нараства вероятността да повишите доходите си или да спечелите нещо значимо, да откриете нови източници за печалба, да получите своеобразен подарък.

Същевременно може да ви тревожат по-далечни перспективи на развитие, скрити или ерозивни процеси, които ви влияят. Е, сега можете да им повлияете, дори и като използвате скрити, обходни пътища към целите си.

Все пак е полезно да сте по-внимателни при попълване на документи, особено с юридическа стойност, да се пазите от обърквания и т.н.

Хора стоящи далеч от вас /буквално и в по-общ/ смисъл могат да внасят смут в душата ви, опитайте се да откриете корена на случващото се, за да вземете адекватни мерки.

Все повече ще ви влече да пътувате или да излезете извън границите на познатото и ще действате в тази посока със съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени