СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.12.2019 – 15.12.2019

x


Вие сте в силно трансформиращ период и може да се чудите по кой път да поемете в бъдеще. Тенденцията може да породи желание да смените средата си на съществуване, за да се откъснете от някои неприятни или дори вредни влияния, през настоящия период ще можете много ясно да ги идентифицирате.

Изпитвате силно желание да излезете извън границите на познатото и можете да го направите като действате по-смело, трансформирате някои от вашите взаимоотношения, привлечете на ваша страна енергични, дейни партньори, които ви подкрепят, като сте социално по-активни.

В друг случай може да решите да пътувате или пък хора стоящи далеч от вас – буквално и в по-общ смисъл, ще ви указват значимо въздействие, могат да преобразят бъдещите ви перспективи на развитие.

Ако желаете вид повишение, нови възможности и ги търсите – в различна степен ще можете да ги откриете по горе-описания начин.

Вероятно мнозина ще сменят нещо в подхода си и тази реформа в повечето случаи ще има позитивен ефект, дори и не винаги да е по-желание…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени