СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.04.2023 – 16.04.2023

x


През настоящата седмица вашият ентусиазъм и собствена инициативност в определено направление могат да се превърнат в проводник на вашето благоденствие, едно голямо ново начало, което да прораства през следващите месеци, а може и години.

Крайният резултат в значима степен ще зависи от собствените ви действия и желания. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, той ще ви подсказва в какво направление да влеете  вашата мощна и огнена енергия, за да сбъднете ваши съкровено желание.

Добрата новина е, че мнозина ще мога да разчитат на доза късмет.

На този фон вашата социална активност расте, възможни са някакви промени във вашето обкръжение, от една страна ще се радвате на повече внимание, думите ви ще имат по-голяма чуваемост, а от друга – ще научавате истини, които могат да ви разочароват от някои личности, така определени връзки ще охладнеят, а може дори и да се скъсат, това важи и за договори, които са без перспективни или ви нанасят щети.

Все пак знанието винаги е сила, сега вие ще бъдете подтиквани да анализирате миналото,  за да не повтаряте евентуални грешки в бъдещето, защото това има отражение върху чувството ви на щастие, дори върху финансовото ви състояние.

Повечето от вас ще откриват подкрепа в своето семейство, с вашите близки може да обсъждате интересни или обогатяващи цели, които да материализирате на практика.

Може да се справите с битови, имотни или други казуси, които допринасят за комфорта ви на съществуване…

Любовта – може да чуете или да изкажете думи, които ви действат отрезвяващо, виждате партньора такъв, какъвто е, това може да охлади чувствата, но може и да ги стабилизира, зависи какво се е натрупало в миналото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени