СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 10.04.2023 – 16.04.2023

x


Вашето покровителка Венера ще премине в зодиакалния знак Близнаци на 11-ти април и ще остане в този сектор до 7 май. Докато Венера е в Близнаци вие ще бъдете силно фокусирани върху чисто финансови приоритети, вероятно и не без причина. Може да попаднете в ситуации, които изискват да защитавате интересите си или пък да преосмислите приоритети, които са свързани с приходи и разходи, за да стабилизирате материалното си състояние.

Ескалират и преоценки – какво е истински важно и ценно за вас, кой допринася за чувството ви на щастие и благоденствие и кой ви нанася щети.

В този процес може да се сблъскате с нараснала конкуренция, за която трябва да си изработите стратегия, за да се справите.

В друг случай – появяват се нови изисквания към вас, които пряко влияят на финансите,  въпрос на избор е как ще реагирате.

Не са изключени и харчове над обичайното, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции… Това е като оптимален вариант. Или пък звездите ви подтикват да прекратите взаимодействия, които не са полезни за вас. Ще имате достатъчно подсказки в това направление, ще можете да разчитате на забележителна обективност, рационалност, която ще охлади чувствата, ще ви подтикне да бъдете особено практични, да бъдете целесообразни.

Вашата социална активност расте, водите доста интересни разговори, чрез общуване вие може да постигнете голяма част от намеренията си, да сбъднете ваше съкровено желание, защото се намира кой да подкрепи идеите ви, можете да привлечете на своя страна интересна и енергична личност.

През настоящата седмица може да установите, че има кой да ви пази гърба, пред вас винаги могат да се разкрият варианти, ако една врата е затворена, друга ще има, през която да преминете. Може да прекарате седмицата по един по-нетрадиционен начин и да се отдадете на вид романтика, да действате нетрадиционно, но и доста успешно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени