СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Вие все още се намирате в период, през който може да извършите положителни промени, които касаят вашият дом и семейство. Някои от вас ще инвестират в дома си, други ще изчистят евентуални недоразумения със семейството, ако има такива…

Възможно е да наместите пластовете под краката си така, че да се почувствате по- устойчиви на различни нива от живота, но това ще изисква да имате на кого да разчитате, за да бъдете по-сигурни и това приоритетно ще бъдат ваши близки, вашето семейство.

Мнозина от вас ще разчитат на тях морално и материално, не е изключено да вземате взаимни и обогатяващи решения.

На този фон, ако са необходими промени в този сектор – дом и семейство, то те ще ескалират постепенно и ще ви принудя да реагирате. Ако до края на седмицата не ви достигне време, тогава ще имате право на втори опит и от следващата седмица, въпреки че някои шансове вече ще са пропуснати, така че е хубаво да бъдете по-инициативни, така че да подобрите комфорта си на съществуване – общо, за да се справите с битови и имотни казуси, ако това ви интересува.

Ако това не е ваша тема, тогава може да предприемете действия, които да преобразят живота ви на различни нива. Все повече се налага необходимост да обръщате повече внимание и на въпроси, които са повече по задължение.

Това може да бъде ваша работа или пък да пренаредите приоритетите си по важност, за да не се претоварвате, може би да оставите някаква тежест зад гърба си, да преодолеете предизвикателство или да подействате позитивно на здравето ви. Каквото и да е – ще ставате все по организирани, но и критични.

В любовта – раздухва се емоционални разговори, понякога те ще бъдат съпътствани и от доза драматизъм, пазете се от преувеличения, които много скоро ще ви подтикнат да размислите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени