СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Вие все още сте в период, в който се намесват пластовете във важни за вас отношения, лични и делови, дори договори.

Общуването продължава да е проводник на възможности, понякога доста вълнуващи и дори неочаквани, но крайният резултат ще зависи много от вашето желание, съответно мисли и изказвания, чрез които ще се канализира тази мощна енергия.

Имате шанс да получите внезапна подкрепа и одобрение, ако преговаряте и се възползвате от добронамереност, че и подкрепа от страна на звездите.

Същевременно, в по-далечна перспектива и на този етап – усещате назряващо напрежение, което може да е конфликт на интереси, изясняване на истини и със съответните последици. Тази тенденция ще се усили в края на тази и началото на следващата седмица и може да преобрази важни за вас връзки, договори.

В оптимален случай – на повърхността ще излязат недоизказани думи, но това ще има полезен и пречистващ ефект.

В друг вариант – ще прекратите контакти, които са изживели своето време. Навлизате в период, в който ще действате с по-голям размах и смелост, за да защитавате интересите си.

На този фон нарастват разходи, които са свързани с комфорта ви на съществуване, това могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите или във ваши близки.

Вашата покровителка Венера е почти стационарна във видимото си движение, подобно на нея вие може да се колебаете в бъдещи перспективи на развитие и много скоро може да размислите, да промените вашето мнение…

Партньорските отношения може да станат по-агресивни или напрегнати, нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия, ако забележите такива…

Случващото се има широко отражение, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени