СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.02.2019 – 17.02.2019

x


Почти цялата седмица ви носи изненади, които са провокирани от колектива, в който съществувате – колеги, приятели и т.н. Част от тези изненади ще са приятни, до края на седмицата вие все още сте прекрасен период да създавате и укрепвате връзки, да действате в посока, която ще ви отреди по-престижни позиции в колектив, със съответните ползи.

Същевременно, може да има и личности, които няма да са чак толкова доброжелателни и ще са способни да предизвикат „буря в чаша вода“ или нещо много по-сериозно, ако не вземете бързи и адекватни мерки, не стопирате този процес своевременно.

Голяма е вероятността да узнаете тайни, ако има скрити процеси, то през втората част ще ги разгадаете. Същевременно самите вие не сте склонни да афиширате и споделяте всички ваши мисли и намерения. Може да сте силно изкушени от варианти за развитие, нещо различно, скрито, но обсебващо вниманието ви и способно да сбъдне ваша далечна мечта.

От 15 февруари Марс – вашият покровител, ще транзитира през Телец, ще успокои страстите, но често това ще напомня на „събуждане“, „стряскане“, „осъзнаване“- след нещо чуто, така че да вземете мерки… Импулсивността ви ще се замести с упоритост, която трябва да ви подейства обогатяващо – буквално и в по-общ смисъл. Мнозина се представят в различна светлина и това се възприема за положително обстоятелство, имплантиращо се в имиджа ви или генерално в обществените ви позиции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Готови за неделен брънч и шампанско!

Ако сте пропуснали
Най-четени