СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.02.2019 – 17.02.2019

x


Почти цялата седмица ви носи изненади, които са провокирани от колектива, в който съществувате – колеги, приятели и т.н. Част от тези изненади ще са приятни, до края на седмицата вие все още сте прекрасен период да създавате и укрепвате връзки, да действате в посока, която ще ви отреди по-престижни позиции в колектив, със съответните ползи.

Същевременно, може да има и личности, които няма да са чак толкова доброжелателни и ще са способни да предизвикат „буря в чаша вода“ или нещо много по-сериозно, ако не вземете бързи и адекватни мерки, не стопирате този процес своевременно.

Голяма е вероятността да узнаете тайни, ако има скрити процеси, то през втората част ще ги разгадаете. Същевременно самите вие не сте склонни да афиширате и споделяте всички ваши мисли и намерения. Може да сте силно изкушени от варианти за развитие, нещо различно, скрито, но обсебващо вниманието ви и способно да сбъдне ваша далечна мечта.

От 15 февруари Марс – вашият покровител, ще транзитира през Телец, ще успокои страстите, но често това ще напомня на „събуждане“, „стряскане“, „осъзнаване“- след нещо чуто, така че да вземете мерки… Импулсивността ви ще се замести с упоритост, която трябва да ви подейства обогатяващо – буквално и в по-общ смисъл. Мнозина се представят в различна светлина и това се възприема за положително обстоятелство, имплантиращо се в имиджа ви или генерално в обществените ви позиции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени