СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.02.2019 – 17.02.2019

x


Ако има нещо, което е извън контрола ви или зад гърба ви, образно казано – през тази седмица ще излезе наяве, в краен случай това може да са вашите собствени чувства, които сте се стремили да овладявате до този момент. Възможно е да произтече събитие, което да ви подтикне да сте много по-инициативни, за да защитите правата и интересите си. И така е правилно, вие все още сте в период, когато дребни действия имат широко отражение и могат да засегнат социалния ви статус – кариерно развитие, важни за вас връзки, включително брачни. Част от тенденциите са вече набрали скорост и клонят към развръзки, дано да ви порадват, но други можете да насочвате според случващото се, особено след 15 февруари.

След 15 февруари Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак, ще повдигне адреналина ви, вероятно ще ви трябва известно време, за да набележите конкретна цел, но после упоритостта и постоянството ви, действията към осъществяване на по-добри перспективи на развитие ще ви направят почти непобедими, много пробивни, способни да преобразите живота си и то за дълго, за идните години…

През цялата седмица получавате силна поддръжка от околните – колеги, приятели, може да чуете думи и предложения, които да докоснат сърцето ви, да останат в съзнанието ви. През втората част на периода отлично се развиват въпроси отнасящи се до юридически казуси, уреждане на документи, пътувания, смяна на средата, ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Аз не се обръщам към модата, модата се обръща към мен.“ – Дафне Гинес

Ако сте пропуснали
Най-четени