СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Повечето от вас са извън обичайния ритъм, защото са запленени от своя съкровена мечта, която могат сега да реализират. Тази мечта не е от вчера, тя вече е в ход при мнозина и действа като нещо значимо, което може да ви прехвърли на нови релси на развитие, да преобрази начина ви на живот. За сега набелязвате варианти, откривате обходни пътища, понякога „авариен изход“ от сложни ситуации, особено, ако се нуждаете от такива.

В друг вариант – вие се ориентирате към паралелни източници на печалба, може да се доберете до скрити или допълнителни доходи, тайна опека и т.н.

Хубаво е да не афиширате всичките си идеи, задкулисието през тази седмица играе голяма роля, определя бъдещи перспективи на развитие, вие често сте принудени да действате стратегически, да водите преговори, които ще ви помогнат да осъществите намеренията си.

Възвръщат се минали възможности, обсъждат се, сега можете да се възползвате от тях, да ги насочите в една по-положителна посока.

Информационният поток е много усилен, хора от миналото напомнят за себе си, връщат ви назад, това може да е втори шанс от който да се възползвате или окончателно ще оставите нещо зад гърба си.

Любовта остава на заден план на този етап или по-скоро предпочитате социалната активност, приятелствата, компаниите, които ви разтоварват ви…

Но седмицата предразполага към повишени разходи, сблъсък на интереси, това ще ви помогне да извършите своеобразна чистка на онези, които ви носят повече загуби, отколкото обратното – буквално или в по-общ смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени