СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 11.03.2019 – 17.03.2019

x


През тази седмица вашата социална активност е много висока, не ви липсва компания, подкрепа, ако желаете да привлечете повече съмишленици, да заемете лидерски позиции в колектив – това е един от най-подходящите периоди за цялата година.

Информационният поток е много усилен, получавате известия от хора, които не сте чували или виждали отдавна, също такива, които са стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл. Ако преди са възникнали недоразумения между вас, сега това ще прерасне в разяснителни разговори, които можете да насочите в една по-конструктивна посока, въпрос на избор, иначе шансове ще има.

По различни поводи ви се налага да се доказвате повече от обикновено в колектив, защото са нараснали изискванията, понеже сте в център от внимание или пък са нараснали собствените ви амбиции. Ако избягвате пренапрежение, емоционални и крайни реакции, заложите на диалогичността, изграждането на връзки, които ще са ви полезни или приятни, тогава задължително ще наложите мнението и авторитета си, ще заемете по-престижни позиции и вид удовлетворение.

Гледате в по-далечни перспективи на развитие, действате в тази посока и картината около вас се променя по един естествен начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени