СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.05.2020 – 17.05.2020

x


Въпреки че Луната вече е намаляваща, вие все още сте в прекрасен период да повишите доходите си, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да подействате положително на кариерното си развитие и репутация като минимум. В повечето случаи тенденциите се движат предимно по инерция и това е своеобразна кулминация, „обиране на плодове“, които сте засадили преди това, образно казано. Успехите, чисто материални сега, ще ви покажат дали сте поели в правилна посока…

На този фон, ако сте допуснали някакви грешки, те ще бъдат по-очевидни от обикновено и нека това да е повод да вземете мерки, за да се предпазите от загуби – чисто финансови или пък морални.

Пазете се от измами, самозаблуди, манипулации, заплитане в мрежа от нечестност, изход от които ще се намери дева в началото на август.

Бъдете внимателни при попълване на финансови документи, водене на преговори и т.н.

В оптимален случай, ако си изиграете правилно картите, ще си върнете нещо изгубено, спонтанно и неочаквано или пък понеже сте сменили подхода си и получавате съответния резултат.

Също, разбирате тайни, възползвате се от тях и в крайна сметка печелите.

На 14 май Марс, вашият покровител, ще премине в Риби и ще остане там до края на юни. Под негово въздействие вие ще преминете в етап на преоценки – какво има енергия да продължи напред и каква житейска програма от приоритети, в които влагате време и усилия, трябва да остане зад гърба ви, за да освободи място за нещо ново и по-перспективно от юли.

Все по-малко ще афиширате всичките си намерения и така е правилно, защото „щастието обича тишината“, в друг случай ще печелите чрез паралелни източници на доходи, може да откриете допълнителни и скрити източници за печалба, ще търсите-откривате обходни пътища към целите си. В такъв период рутината все повече ще ви дразни и ще се стремите да избягате от нея, все ще намирате някакъв начин за това.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ