СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.10.2021 – 17.10.2021

x


Вие сте в уникално силен период, през който можете да създадете и укрепите връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи или чувство на щастие за месеци или дори години напред… Луната е нарастваща, възползвайте се от това, целенасочено бъдете социално по-активни, преговаряйте за интересите си, търсете вид сътрудничество и можете да създадете такова, което ще ви е полезно, ще ви действа укрепващо за много дълго време.

Сега вие можете да утвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни обществени позиции и със съответните позитиви. В обкръжението на мнозина има хора, които ви стимулират силно да се развивате в определена посока, помагат ви, отключват ентусиазма ви, собствената ви инициативност, повдигат адреналина ви…

Меркурий е ретрограден все още, така че може да си върнете приятелство от миналото, някой, който не е трябвало да напуска живота ви, отново може да се върне към вас, въпрос на избор е как ще реагирате. Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение отново ще се превръщат в проводник на щастие, въодушевление.

Ако имате партньор, може да освежите и разнообразите чувствата си и вашите преживявания чрез евентуални пътувания или планове за по-далечно бъдеще развитие.

Всъщност, това е прекрасен период да укрепите любовта…

Ако сте сами, можете да привлечете партньор, който не е случаен, това може да е перспективна връзка, надеждна и лоялна…

Все пак може да ви се струва, че трябва да се доказвате повече пред другите, в някои случаи може да зависите повече от тях.

Ако има някои различия, които трябва да преодолявате между вас и определени лица влияещи на социалния ви статус, стабилност и репутация, това ще бъде по-видно във  вторник и сряда.

Използвайте този момент, за да си изработите правилна стратегия, така че да изправите  евентуални недоразумения и да отстраните препятствия, които могат да ви спъват напред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени