СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.10.2021 – 17.10.2021

x


Вие сте в отличен период, през който можете да направите пробив в кариерното си развитие.

Сега е моментът да се докажете, да проявите максимална инициативност, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка или да извоювате успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци, а може би и години.

Подходящо е да привлечете на ваша страна влиятелна опека, да обедините усилия с хора, които могат да се превърнат в мост към вашето благоденствие.

Ако условията на труд го позволяват и вие сте на правилното място, тогава през тази седмица можете да получите предложения, които ще повишат доходите ви, ще допринесат за благоденствието ви, като минимум – ще са повод за удовлетворение.

Някои от вас ще си възвърнат минали възможности, които допринасят за по-авторитетни и стабилни обществени позиции.

Въпреки всичко, не е изключено и да възникват някои предизвикателства пред вас, които трябва да преодолявате, какви ще бъдат те – особено видно ще бъде във  вторник и сряда, обърнете внимание на случващото се през тези дни, за да вземете своевременни мерки и за да се предпазите от евентуални трудности или вид усложнения в бъдеще време.

Ако не всичко се развива така както искате или очаквате на работното ви място, тогава  това ще е признак, че вероятно трябва да потърсите нещо друго и по-подходящо за вас, което ви дава перспектива и шанс за развитие. В такъв случай е препоръчително да направите такива стъпки в четвъртък и петък.

През цялото време в душата ви ескалират силни страсти, но и вид ентусиазъм, защото усещате, че пред вас има варианти, които ви действат обогатяващо, повечето от вас разчитат на такава подкрепа и със съответните позитиви.

Ако темата за работата не е ваша, тогава вие се намирате в хубав период, през който можете да подействате добре на вашето здраве, вероятно ще промените навиците си, ритъмът в ежедневието си, но всичко е за добро…

В любовта – при повечето от вас всичко е наред, радвате се на внимание и обич или пък можете да изчистите недоразумения, ако има такива и ако не са преминати определени граници, зад които няма връщане. Това ще бъде видно сега…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени