СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.12.2017 – 17.12.2017

x


Вашият покровител – Марс, вече транзитира през Скорпион и ще ви подтикне да действате повече стратегически, понякога скрито, но така, че да преобразите живота си като се разделите с онова, което препятства пътя ви към успеха, също – приведете в ход и най-смелите си мечти, по-далечни планове за реализация, поемате рискове и се устремявате към по-крупни печалби – материални или под формата на морално удовлетворение.

Ще влагате много страст във всяко едно начинание, дори и да ви трябва известно време, за да се огледате и да си изградите своеобразен план за действие, който ще ви срещне със съответната цел.

На този етап можете да си върнете нещо ценно – човек, пропуснат шанс и то по един бърз начин, под формата на развръзка и следствие на минали действия, но и настоящи инициативи.

Пред вас могат да се разкрият внезапни и допълнителни варианти за развитие – израстване в чисто професионален аспект или това е свързано с уреждане на документи, изход от спорни, дори юридически казуси…

Подходящо е да разширите хоризонтите пред вас като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате или получите допълнителни знания, квалификация и т.н.

Лица, стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, са носители на силни вълнения, могат да се превърнат в мост към желанията ви, имайте го предвид и се възползвайте по оптимален начин.

Новолунието от неделя ви дава някаква втора възможност, помислете в какво да влеете тази мощна енергия и я канализирайте в оптимално подходяща за вас посока!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюм с панталон – обличаме увереност в понеделник.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ