СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.12.2017 – 17.12.2017

x


Вашият покровител – Марс, вече транзитира през Скорпион и ще ви подтикне да действате повече стратегически, понякога скрито, но така, че да преобразите живота си като се разделите с онова, което препятства пътя ви към успеха, също – приведете в ход и най-смелите си мечти, по-далечни планове за реализация, поемате рискове и се устремявате към по-крупни печалби – материални или под формата на морално удовлетворение.

Ще влагате много страст във всяко едно начинание, дори и да ви трябва известно време, за да се огледате и да си изградите своеобразен план за действие, който ще ви срещне със съответната цел.

На този етап можете да си върнете нещо ценно – човек, пропуснат шанс и то по един бърз начин, под формата на развръзка и следствие на минали действия, но и настоящи инициативи.

Пред вас могат да се разкрият внезапни и допълнителни варианти за развитие – израстване в чисто професионален аспект или това е свързано с уреждане на документи, изход от спорни, дори юридически казуси…

Подходящо е да разширите хоризонтите пред вас като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате или получите допълнителни знания, квалификация и т.н.

Лица, стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, са носители на силни вълнения, могат да се превърнат в мост към желанията ви, имайте го предвид и се възползвайте по оптимален начин.

Новолунието от неделя ви дава някаква втора възможност, помислете в какво да влеете тази мощна енергия и я канализирайте в оптимално подходяща за вас посока!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ