СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.12.2017 – 17.12.2017

x


През тази седмица ще сте социално много активни, ще сте склонни да действате крайно, така че да преобразите начина си на съществуване и да спечелите нещо значимо. Всъщност, сега е моментът да удържите онова, което е ваше и дори да го преумножите, да не позволявате да подменят интересите ви, да увенчаете с успех дълго полагани усилия. Ще изненадвате околните с поведението си, но така ще можете да разкриете допълнителни варианти за просперитет и ако една врата се затвори, ще откривате друга – спонтанно, бързо, която ще ви отведе към скрита мечта или внезапен шанс.

Често попадате в център от събития или дебати, които засягат материалното ви благополучие и не само. Мнозина могат да се озоват пред избор, а посоката ще се определи от съответните разяснителни разговори.

Добрата новина е, че имате на кого да разчитате и всъщност трябва да се стремите да си сътрудничите, това е крайъгълният камък, дори вид гаранция за постигане на всяко едно намерение. Същевременно, понякога може да имате усещането, че важни за вас хора се държат прекалена властно и дори нетолерантно. В оптимален случай – намирате начин да се възползвате от тяхната енергия, да обедините усилия в обща и изгодна цел. Ако това е невъзможно, тогава е препоръчително да не влизате в остри конфликти, защото рискувате да предизвикате загуби или остра съпротива от недоброжелатели, конкуренти, хора с различно от вашето мнение. На този етап вие можете да потърсите и откриете личности, които да ви подкрепят, дори и да е за сметка на други, на които явно няма да можете да се доверите.

Важното е, че няма да ви липсват алтернативи и вие сами ще се убедите в това. Все пак мнозина ще си направят своеобразна „уборка“ в отношенията и по гореописания начин, като разберат на кого и в каква степен могат да разчитат или пък – не.

Можете да научите тайна или да получите тайно предложение, въпрос на избор е отново дали ще се възползвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюм с панталон – обличаме увереност в понеделник.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ