СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.12.2017 – 17.12.2017

x


През тази седмица ще сте социално много активни, ще сте склонни да действате крайно, така че да преобразите начина си на съществуване и да спечелите нещо значимо. Всъщност, сега е моментът да удържите онова, което е ваше и дори да го преумножите, да не позволявате да подменят интересите ви, да увенчаете с успех дълго полагани усилия. Ще изненадвате околните с поведението си, но така ще можете да разкриете допълнителни варианти за просперитет и ако една врата се затвори, ще откривате друга – спонтанно, бързо, която ще ви отведе към скрита мечта или внезапен шанс.

Често попадате в център от събития или дебати, които засягат материалното ви благополучие и не само. Мнозина могат да се озоват пред избор, а посоката ще се определи от съответните разяснителни разговори.

Добрата новина е, че имате на кого да разчитате и всъщност трябва да се стремите да си сътрудничите, това е крайъгълният камък, дори вид гаранция за постигане на всяко едно намерение. Същевременно, понякога може да имате усещането, че важни за вас хора се държат прекалена властно и дори нетолерантно. В оптимален случай – намирате начин да се възползвате от тяхната енергия, да обедините усилия в обща и изгодна цел. Ако това е невъзможно, тогава е препоръчително да не влизате в остри конфликти, защото рискувате да предизвикате загуби или остра съпротива от недоброжелатели, конкуренти, хора с различно от вашето мнение. На този етап вие можете да потърсите и откриете личности, които да ви подкрепят, дори и да е за сметка на други, на които явно няма да можете да се доверите.

Важното е, че няма да ви липсват алтернативи и вие сами ще се убедите в това. Все пак мнозина ще си направят своеобразна „уборка“ в отношенията и по гореописания начин, като разберат на кого и в каква степен могат да разчитат или пък – не.

Можете да научите тайна или да получите тайно предложение, въпрос на избор е отново дали ще се възползвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ