СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.02.2024 – 18.02.2024

x


През настоящата седмица мнозина от вас ще преминат през своеобразен катарзис, вие може да предприемете неспецифични действия, да демонстрирате забележителна воля,  креативност, чрез които да направите своеобразен пробив в избрано от вас направление.

Може да се оформи силен фокус, чрез който да се справите със своеобразно предизвикателство, което е в лицето на висока конкуренция, така че вие да я изпреварите и да излезете победители.

От вас може да се изисква да се имплантирате в колектив, да отговорите на нови изисквания на вашето обкръжение, да проявите повишена адаптивност, за да извлечете ползи, за да се справите с динамична и бързо променяща се среда на съществуване.

Някои от вас ще се обединят с влиятелни и власт-имащи личности, други ще проявят забележителна прозорливост, така че да успеят да отговорят на очакванията на другите, да се превърнат в революционери, лидери, превръщащи се в мотор за преобразувания, както на вас самите, така и за околните. Това е много мощна енергия, способна да отстрани от пътя ви всякакви препятствия и трудности, а невъзможното да изглежда лесно осъществимо… Крайният резултат ще зависи от вашите цели, до колко те се подкрепят и са полезни за другите, освен за вас самите, така че да получите ценна подкрепа, без която не можете да продължите напред.

Иначе аспектът може да бъде достатъчно разрушителен, ако не внимавате…

Някои от вас може да имат усещането, че скоро ще им се наложи да прелистят нова страница в живота си и на практика ще е точно така, а сега от вас зависи крайния резултат,  до колко укрепвате връзки, които се превръщат в мост към успехите ви, преговаряте за интереси с подходящите личности.

Ако една врата е затворена пред вас, друга може да се отвори…

Вие все така сте в благополучен период, през който може да увеличите доходите си, да материализирате желанията си, да получите награда за дълго полагани усилия.

Пазете се от крайни, а понякога безразсъдни реакции…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени