СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Навлизате в силно трансформиращ период относно вашето кариерно развитие, социален статус, обществено положение…

Причините за тези промени могат да бъдат външни, например нарастваща конкуренция, промяна в ръководни кадри, нови условия на труд… В друг вариант – това могат да бъдат вашите собствени и покачващи се амбиции, които ви правят по-инициативни, борбени и пробивни.

До края на седмицата вие можете да утвърдите авторитета си в колектив, защото имате на кого да разчитате, мнозина се радват на вид одобрение от страна на влиятелни личности,   така че по-лесно да осъществите ваши високи и честолюбиви планове.

Демонстрацията на висока квалификация, общуването с хора извън традиционното обкръжение, евентуални пътувания – продължава да се тълкуват като проводник на вашия собствен прогрес, шанс да надскочите успехите си до този момент.

Някои от вас може да се окажат на прага на голямо ново начало, което е напълно позитивно за вас. Ако сигналите към вас сега не са твърде позитивни, това може да е признак, че трябва да направите голяма промяна, за да потърсите друго и по-подходящо място за вас под Слънцето, така че да не позволите външни фактори да влияят твърде много и да определят собствените ви перспективи на развитие.

Предстои мнозина да се сдобият с власт, но това е процес, който сега се активира, отключва, който ви стимулира да покорявате нови и по-високи върхове, дори и това да не е даром, а изисква да се въвлечете в своеобразна битка и да я спечелите чрез вашата прословута упоритост.

В любовта на този етап всичко е наред, близки и любими хора ви подкрепят… Така и ще бъде, ако в миналото не са се натрупали твърде големи  разногласия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени