СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.03.2018 – 18.03.2018

x


През тази седмица звездите са на ваша страна да спечелите нещо значимо – материално и не само, като сте на път да сбъднете тайна мечта, но тя касае нещо свързано с партньорска подкрепа, която трябва да получите. Препоръчително е да се придържате към дела от миналото – сега е моментът да ги увенчаят с успех или ако е необходимо да оставите зад гърба си онова, което застава на пътя ви под формата на препятствия. За добрия ви социален статус можете да разчитате на обходни пътища или тайна, неочаквана подкрепа.

Меркурий и Венера ви зареждат с много сили и енергия, привличат погледи към вас и вие с по-голяма лекота печелите симпатии, внимание. Същевременно ентусиазмът ви се спира от външни и независещи от вас фактори, това може да са ангажименти, които не са твърде по вкуса ви или пък авторитетни лица, които ви поставят условия над обичайното и по този начин ви ограничават. Каквото и да е, налага се да се съобразявате, за да съхраните вид устойчивост и предвидимост във вашето развитие на различни нива.

Разяснителни разговори на този етап могат да провокират по-скоро недоразумения, отколкото решения на определени въпроси. Вероятно е по-добре да действате и да разчитате предимно на собствената си инициативност, така можете да се доберете до онова, което желаете по един внезапен и много бърз начин.

В края на седмицата е новолунието, което ще ви покаже какво следва да оставите зад гърба си през идните седмици, какво ви подкрепя, какво ви дестабилизира и т.н. На 17-ти март Марс вашият покровител преминава в Козирог и ще ви принуди да забавете темпото, но пък ще ви направи по-упорити и пробивни, решителни и независими…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени