СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.09.2022 – 18.09.2022

x


Звездите все повече ви насочват към приоритети, които засягат вашата професионална реализация и от вас се изисква да пренаредите приоритетите си по важност, така че да не се разпилявате в посоки, които са непродуктивни, не ви носят удовлетворение, а само объркват предварителните ви планове.

Ако има нещо тайно, ерозивно, което се отразява на вашата работа, то ще бъде по-видно от обикновено и нека да се превърне в повод да го отстраните.

Мнозина ще действат точно така и това ще ви подейства оздравително, буквално и в по-широк смисъл. Предоставят ви се шансове да защитите интересите си, да повишите доходите си или поне да ги стабилизирате, някои от вас могат да намерят и нови източници за печалба. Тази позитивна перспектива ще се усилва, ако вие допускате нещо ново, ако действате различно, проявявате по-голяма креативност, изобретателност, висока социална активност.

Всичко това ще ви помага, вие ще го усещате, ще действате и ще печелите. На работното място може да ескалира и повишена конкуренция, пазете се от недоразумения с ваши колеги, ако това е невъзможно, тогава ще скъсате служебни връзки и договори, които вече са изчерпани, за да ги замените от други и по-перспективни. Във взаимоотношенията – партньорски, лични или делови, могат да се активират стари и неразрешени въпроси от миналото.

Приемете случващото се като втори шанс, така че да изчистите различията. Може да имате усещането, че отсрещната страна не се държи твърде последователно, на практика може да е точно така, но в такова време вие може да влияете и насочвате мнението над обичайното, преди да се вземе някакво окончателно решение, възползвайте се по оптимален начин.  Сърдечните връзки се тестват за здравина, чувствата може да са охладнели доста, но ако сега всичко е наред между вас и любими хора, това ще бъде отличен признак и обещание,  че може да разчитате на отсрещната страна и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ