СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 12.09.2022 – 18.09.2022

x


През тази седмица вие може да се чувствате предизвикани от външни фактори, така че да защитавате интересите си, да бъдете по-критични или безкомпромисни към околните.

Периодът е подходящ да оздравите отношения, които допринасят за вашето благоденствие или чувство на щастие, ще има такива… Но, ако в обкръжението ви има вид нелоялност, некоректност, тя ще изплува на повърхността, за да я идентифицирате, все пак ще бъде полезно да се пазите от манипулации и измами.

В обективно сложен период, вие може да разчитате и на доза късмет, благодарение на който ще успявате перманентно да преобръщате предизвикателства в полза. Причината за това ще бъде собствената ви креативност, изобретателност, които демонстрирате и с които се справяте, стига да искате…

Продължават да ескалират повишени разходи, в оптимален случай – те са полезни или неизбежни инвестиции в любими хора, партньор, пораснали деца, ако имате такива, във вас самите или ваш бизнес…

Вариантите са много, но изискват от вас да си направите по-точен разчет – какво допринася за благоденствието ви, кой ви дестабилизира, какви промени трябва да внесете, за да се справите. Не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора.

В друг случай – разбирате доколко имате общи и обогатяващи цели… Ако нямате такива, създайте ги, това ще подейства доста позитивно на взаимоотношенията.

При по-остри различия, конфликти на интереси може да прекратите съответни връзки,  които предизвикват морални или материални щети според вашите анализи…

На работното място може да ескалира някаква неяснота.

В друг случай – може да имате избор и да се колебаете по кой път да поемете, все още можете да въздействате, възползвайте се.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени