СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 12.09.2022 – 18.09.2022

x


През тази седмица вие може да се чувствате предизвикани от външни фактори, така че да защитавате интересите си, да бъдете по-критични или безкомпромисни към околните.

Периодът е подходящ да оздравите отношения, които допринасят за вашето благоденствие или чувство на щастие, ще има такива… Но, ако в обкръжението ви има вид нелоялност, некоректност, тя ще изплува на повърхността, за да я идентифицирате, все пак ще бъде полезно да се пазите от манипулации и измами.

В обективно сложен период, вие може да разчитате и на доза късмет, благодарение на който ще успявате перманентно да преобръщате предизвикателства в полза. Причината за това ще бъде собствената ви креативност, изобретателност, които демонстрирате и с които се справяте, стига да искате…

Продължават да ескалират повишени разходи, в оптимален случай – те са полезни или неизбежни инвестиции в любими хора, партньор, пораснали деца, ако имате такива, във вас самите или ваш бизнес…

Вариантите са много, но изискват от вас да си направите по-точен разчет – какво допринася за благоденствието ви, кой ви дестабилизира, какви промени трябва да внесете, за да се справите. Не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора.

В друг случай – разбирате доколко имате общи и обогатяващи цели… Ако нямате такива, създайте ги, това ще подейства доста позитивно на взаимоотношенията.

При по-остри различия, конфликти на интереси може да прекратите съответни връзки,  които предизвикват морални или материални щети според вашите анализи…

На работното място може да ескалира някаква неяснота.

В друг случай – може да имате избор и да се колебаете по кой път да поемете, все още можете да въздействате, възползвайте се.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ