СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 13.05.2019 – 19.05.2019

x


Това е оптимално подходящ период да действате в посока стабилизиране или повишение на доходите, обществените позиции, кариерно развитие. Всички успехи, до които ще се доберете или ще закодирате като път на развитие и за печалба в един по-широк смисъл, ще се закодират трайно и ще можете да разчитате на тях и през идните месеци, когато вашите усилия ще прорастват, ще се материализират и имплантират в обикалящата ви действителност.

През първата част на седмицата вие привличате силно внимание следствие на високата ви социална активност, способност да се само-рекламирате, афиширате вашите качества, преговаряте за интересите си, създавате и укрепвате връзки, които ви носят полза или удоволствие, но при всички случаи преобразяват средата ви на съществуване. Може ви се налага да пътувате, споделяте идеи, отстоявате интересите си, борите се за онова, което искате и всъщност има голяма вероятност да го получите, над средното ниво…

На 17 май Марс преминава в Рак и ако до скоро сте „прелитали над нещата“, вече и постепенно вашите действия и реакции ще станат много по-емоционални, бих казала инстинктивни, за да съхраните интересите си. По различни поводи ще ви се налага да обръщате повече внимание на семейството си, да подобрите условията си на съществуване…

През последните дни на седмицата предстои Пълнолуние, което ви дава пълнота от знание, което касае материалното ви благополучие или сигурност в един по-широк смисъл, на какво можете да разчитате, евентуално какво ви дестабилизира или трябва да жертвате едно, за да придобиете друго и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Юни съвсем не е щедър на слънце, но ние приемаме това, като възможност да носим любимите си ризи с дълъг ръкав… още малко!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ