СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 13.06.2022 – 19.06.2022

x


През цялата седмица вие ще се стремите да наложите авторитета си в колектив, да укрепите връзки, които могат да действат стабилизиращо на вашето бъдещо развитие.

В някои случаи ще ви се налага да платите цена, за да осъществите тази ваша цел. В оптимален вариант това ще бъдат полезни инвестиции във вашето бъдещо развитие.

Ако не действате по този начин, тогава определени личности могат да ви донесат щети –  морални или материални.

В друг случай – вие ще скъсате връзки или договори, които са безперспективни и за сметка на нови, които създавате и които могат да допринесат за благоденствието ви.

Общуването се превръща в проводник на множество възможности, откриване на алтернативи за развитие и печалби, ако търсите такива. Повечето от вас ще усилят своята социална активност, ще преговарят за интересите си и действително могат да сключат дългосрочни договори, могат да наложат авторитета си, могат да привлекат влиятелна опека на своя страна.

Но от вас ще се изисква да бъдете по-гъвкави когато комуникирате, може би да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно, въпрос на избор е как ще реагирате.

Дали се движите в правилна посока в значима степен разбирате през първите дни от седмицата, в дните на пълнолунието, което е на 14-ти юни. Препоръчително е през това време да използвате дар-словото си, вашата убедителност, за да наложите мнението си,  получите одобрение, да заздравите връзки, да обединените усилия за постигнати успехи,  на които после ще разчитате през следващите седмици, а може и много по-дълъг период от време…

Любовта на този етап е на заден план или се преоценява, чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любим човек, значи гледате в една посока, връзката ви е здрава и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ