СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 13.09.2021 – 19.09.2021

x


Слънцето транзитира през последните градуси на Дева, така че все още акцентът е върху професионалната ви реализация  и сега вие можете или трябва да направите проби в кариерното си развитие, ще имате такава възможност, може да предизвикате промени, които са дългосрочни и позитивни за вас.

Част от тенденциите са набрали скорост и просто ще кулминират в успех, на който после ще разчитате. Все пак е препоръчително вие да сте по-активни в избрано от вас направление, така че да канализирате преобразуванията, които така или иначе текът в този сектор от вашия живот – в оптимално позитивна за вас посока.

Ще имате достатъчно подсказки с какви ангажименти или дори хора, различни обстоятелства, трябва да се разделите, за да бъдете по-успешни, организирани и т.н.  На 15-ти септември Марс, вашият покровител, преминава в зодиакалния знак Везни, така че през следващите дни и седмици вие все повече ще концентрирате вашата енергия върху възможността да обедините усилия с определени хора, които могат да се превърнат в мост към вашите успехи.

Все повече ще установявате, че „и сам войнът е войн“, но е много по-силен, когато има на кого да разчита. Това ще се усилва като тенденция и вие действително ще намерите лица, с които да делегирате отговорности, да си сътрудничите и т.н.

На този фон може да ескалира борба за интереси, повишена конкуренция, с които може да се справите точно по гореописания начин, но това ще изисква и внимателно да обмисляте   кого да допускате до себе си и кого не…

В любовта ескалират силни страсти, вашите чувства ще се тестват за здравина и нека това да оздрави отношенията ви, а не обратното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени