СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние,  което  изисква обновление и съответно промени във вашето финансово състояние,  което е като скачени съдове  за важни за вас хора или институции,  които влияят на благоденствието ви.

Ще преуспяват онези от вас,  които балансират между своя интерес и този на отсрещната страна, с която имат  общи бъдещи перспективи на развитие,  засягащи приоритетно материални въпроси.

Колкото по-висока адаптивност проявявате, толкова по-голяма ще ползата или шансовете да превъртите някой предизвикателства в полза.

Може да се почувствате предизвикани или въвлечени в ситуации, които изискват реакция, така че да допуснете нещо ново и различно,  за да стабилизирате ваши бъдещи перспективи на развитие,  а не обратното.

Мнозина ще бъдат много активни, ще действат борбено, пробивно, можете да обединявате усилия с влиятелни или власт- имащи личности.  Ако обаче, преодоляват различията,  липсата на толерантност,  тогава вие може да се въвлечете в конфликти на интереси,  а  вие може да бъдете дестабилизирани, може да претърпите загуби- финансови или морални.

Полезно е да се пазите от конфликти,  които могат да ви нанесат щети.

Може да ви се налага да направите някакъв избор, който касае кариерното ви развитие и бъдещи перспективи на развитие, социалният ви статус и т.н.

Хубаво е и да бъдете по-внимателни при взаимодействието с финансови институции- банки, данъчни и застрахователни дружества… Повишени, а понякога и непредвидени разходи са доста вероятни,  ако всичко е добре обмислено,  тогава ще е във ваша полза. Все пак трябва да се  пазите от спонтанни разходи,   не твърде добре обмислени инвестиции,  които после ще се отчитат за  нецелесъобразни.

Някой от вас ще прекратят контакти, които считат за вредни…

С прояви на повече търпение,  когато не губите по-далечни хоризонти на развитие,  вие ще успеете да превъртите всички предизвикателства в полза  и дори да се изкачите по йерархичната стълбичка, така че в крайна сметка трудностите да се окажат  повод за успех или победа,  защото вие сте предизвикани,  а от топлото не може да бъде съхранено.

Някой ще получат награда за полагани от тях до този момент усилия, други ще установят,  че има кой да им пази гърба, трети ще набележат „ аварийни изходи“, варианти,  ако се нуждаете от такива.

В любовта- повечето от вас се радват на хармонични отношения със своя партньор, на повече разбиране и подкрепа от любим човек.

Хубава седмица да изчистите евентуални недоразумения, ако е имало такива   или да оздравите връзките си  чрез пътувания…

Ако сте сами,  може да срещнете любовта на път или в лицето на човек,  който е стоящ далеч от вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени