СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 13.12.2021 – 19.12.2021

x


Ентусиазмът ви през тази седмица ще се подклажда от все по-широка подкрепа, която можете да получавате от страна на колектива, в който съществувате.

Вие имате уникален шанс да разширите вашето влияние, да надскочите успехи до този момент като проявявате висока социална активност, утвърждавате авторитета си сред другите като разчитате на висока квалификация, собствени качества, които демонстрирате. Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания, допълнително могат да разширят хоризонтите пред вас.

На този фон вие трябва да се пазите от манипулации, възможно е да попаднете под влияние на хора или обстоятелства, които объркват предварителните ви планове или са повод да се разпилявате в различни и не чак толкова конструктивни посоки.

В оптимален вариант, това ще е повод вие да оставите зад гърба си или да се разграничите  от онези, които ви действат деструктивно, нямат място в бъдещото ви развитие.

В по-ясни краски ще видите какво няма място в бъдещото ви развитие – плод е на илюзия, трябва да се разграничите от него и т.н.

В друг случай – захващате се с дела, които са извън контрола ви, наваксвате с пропуски и грешки.

Някои от вас могат да се отдадат на занимания, които са извън рутината, но допринасят за чувството на щастие.

Всеки сам ще избере своята стратегия и как ще реагира на текущи възможности и предизвикателства, но обединяващо правило е, че сега вие може да извоювате успехи, на които после да разчитате и през следващите месеци или ще трябва да утвърдите като своеобразна победа до средата на февруари.

Намирате се в силно трансформиращ период, който се отразява на социалния ви статус, обществено положение и т.н.

В края на седмицата или на 19 декември предстои пълнолуние, което ще бъде съпътствано от пик от информация и събития, които ще ви помогнат да погледнете в по-далечна перспектива – до какъв таван от просперитет можете да достигнете, на кого и на какво можете да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени