СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 13.12.2021 – 19.12.2021

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, част от промените сами ще предизвикате, а други ще бъдат в по външни и независещи от вас причини. 

Част от случващото се ще ви разграничи от ограничения или тежести, ако не пожелание, то по принуда, за да може да прогресирате в бъдеще, за да бъдете по-щастливи, бих казала и по-здрави.

Това е отличен период, през който може да получите своеобразна награда за всички полагани от вас усилия. Ако сте на правилен път, тогава задължително ще получите шанс  да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си следствие на подкрепа от страна на хора или институции, които могат да допринесат за благоденствието ви.  Очевидно, че ще имате избор и варианти.

Едни ще ви подкрепят, ще ви дават „зелена светлина“, това може да се получи спонтанно и като предложение, вид връзка, но е хубаво и вие да бъдете по-инициативни или настоятелни в една по-голяма и далечна цел, защото успехите ще се закодират трайно.

Трябва да се пазите от манипулации, нечестно поведение, да страните от хора, които могат да ви донесат щети – морални или материални, ще имате достатъчно подсказки, ако има такива личности, за да ги отстраните от пътя си. Все пак е препоръчително да не се предоверявате.

Под влияние на случващото се ще преоцените определени лица от вашето обкръжение.

Вашата покровителка Венера ще се обърне в ретроградна на 19-ти декември и ще остане ретроградна до 29-ти януари 2022 година. Докато е ретроградна Венера вие ще имате шанс  да си върнете нещо изгубено или пък да получите друг и по-добър резултат от този в миналото.

По един естествен начин ще бъдете принудени да се връщате назад, да преосмислите решения, да действате различно, за да преначертаете бъдещи перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени