СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 14.05.2018 – 20.05.2018

x


През тази седмица може да изпитвате силно напрежение, породено от това, което трябва да правите и онова, което ви се иска. Тенденцията може да предизвика „късо съединение“ в душата ви, след което вече нищо няма да е същото – вашето желание за свобода /в един по-общ смисъл/, да експериментирате и да опитате нещо ново, но такова, което кореспондира с финансовата ви сигурност – ще стане почти неудържимо, а едновременно с това действията и реакциите ви креативни, но и трудно предвидими.

Вие ще изненадвате, вероятно и околните вас, а във водовъртежа на тази обновена среда на съществуване вие ще воювате да своите интереси, ще преодолявате конкуренция, ще привличате енергични личности, които да се превръщат в мост към успехите ви.

През следващите седмици, че и месеци, вие ще се откроите като лидер и рядко ще се съобразявате особено с околните, факт, който може да предизвика възхищение, но по един естествен начин и недоброжелатели, внимавайте, не е лошо да не предизвиквате твърде много Съдбата и да сте с една крачка напред пред предизвикателствата, да умеете да предвиждате и всички следстивя и т.н.

Седмицата започва с Новолуние, което ще засегне финансовото ви състояние, възползвайте се от тази мощна енергийна вълна, която може да ви отведе напред и нагоре, ако сте по-инициативни, решите да вложите нещо ново в дейността си.

Време е да обновите материалното си състояние – възникват интересни идеи за това, те ще са повод за внезапни, бързи печалби, но понякога и разходи. За сега изберете вярната посока, ще имате достатъчно подсказки какво ви обогатява, какво ви носи щети, изберете тактика и действайте!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени