СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 14.05.2018 – 20.05.2018

x


През тази седмица може да изпитвате силно напрежение, породено от това, което трябва да правите и онова, което ви се иска. Тенденцията може да предизвика „късо съединение“ в душата ви, след което вече нищо няма да е същото – вашето желание за свобода /в един по-общ смисъл/, да експериментирате и да опитате нещо ново, но такова, което кореспондира с финансовата ви сигурност – ще стане почти неудържимо, а едновременно с това действията и реакциите ви креативни, но и трудно предвидими.

Вие ще изненадвате, вероятно и околните вас, а във водовъртежа на тази обновена среда на съществуване вие ще воювате да своите интереси, ще преодолявате конкуренция, ще привличате енергични личности, които да се превръщат в мост към успехите ви.

През следващите седмици, че и месеци, вие ще се откроите като лидер и рядко ще се съобразявате особено с околните, факт, който може да предизвика възхищение, но по един естествен начин и недоброжелатели, внимавайте, не е лошо да не предизвиквате твърде много Съдбата и да сте с една крачка напред пред предизвикателствата, да умеете да предвиждате и всички следстивя и т.н.

Седмицата започва с Новолуние, което ще засегне финансовото ви състояние, възползвайте се от тази мощна енергийна вълна, която може да ви отведе напред и нагоре, ако сте по-инициативни, решите да вложите нещо ново в дейността си.

Време е да обновите материалното си състояние – възникват интересни идеи за това, те ще са повод за внезапни, бързи печалби, но понякога и разходи. За сега изберете вярната посока, ще имате достатъчно подсказки какво ви обогатява, какво ви носи щети, изберете тактика и действайте!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Влизаме в седмицата със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени