СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 14.11.2016 – 20.11.2016

x

1-Aries


Марс – вашият покровител, през идните два месеца близо ще ви направи социално много активни, вие – по желание или принуда ще се въвлечете в борба за лидерство в колектив, ще ви се налага да се доказвате пред другите повече от обикновено или пък ще се оказвате в център от събития, завихряте процеси, които се отразяват както на вас самите, така и на околните.

През идните дни ще сте склонни да експериментирате повече от обикновено, да рискувате, ще се целите на далеч и на високо и действително ще преуспявате, като контактувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, чужденци…

Някои от вас могат да оформят и/или да сключат дълготрайни договори, да се справят успешно с юридически казуси, да приключат успешно преговори.. След сряда обаче, тенденцията се премесва с вероятност, опасност от измами, подвеждане, изкривяване на истини, появяване на подробности, които могат да ви подведат или объркат – внимавайте!

От октомври до януари вие можете да преобразите социалния си статус – кариерно развитие или брачни връзки, като в основата е способността ви да градите „мостове”, а не обратното, да се стремите да трансформирате статуквото, като излезете извън границите на познатото, промените линията си на поведение. От тази седмица вие поетапно, съзнателно или – не, ще промените линията си на поведение, факт, който до края на ноември ще обнови имиджа ви и нека това да бъде с положителен знак за вас. И, да, можете да успеете, ще получавате силна енергийна подкрепа, закрила от Венера…

Понеделник и вторник са важни, показателни за материалното ви състояние, сигурност-общо. Обръщайте внимание на случващото се – преобладават „подаръците” /материални или морални/ или загубите, разходите? Ако е второто – опитайте се да отстраните пробойните през идните две седмици. А може би и това по един естествен начин ще се превърне във водеща тема.

В сряда и четвъртък интересни, полезни новини. Пазете се от неконструктивни спорове, особено с по-възрастни, авторитетни лица.

В петък и събота сте много емоционални, не бъдете крайни, дребни действия имат голямо отражение…

В неделя огнената ви енергия и ентусиазъм ви правят доста пробивни и почти нищо не може да застане на пътя ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ