СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 14.11.2016 – 20.11.2016

x

2-Taurus


Седмицата започва с Пълнолуние, което пряко ви засяга и предизвиква пик от събития или информация, която е свързана с партньорските ви отношения, положение в обществото, популярност, имидж. През тези дни /понеделник и вторник/ можете да влияете на тенденциите да ги накланяте в една или друга посока, възползвайте се оптимално, после и поне през идните две седмици, въпроси от този сектор ще се движат повече по инерция, имайте го предвид!

Вашата покровителка Венера вече е в Козирог, така че ще създаде друг фокус – теми, свързани с обучение, преквалификация, пътувания, разрешаване на юридически казуси, общуване с хора извън близкото ви обкръжение е способно на превърти ритъмът в ежедневието ви, векторът на професионалната ви реализация. Вие може да се превъртите на по-високо ниво, но може и да ви се наложи генерално да смените посоката си на развитие, според това каква подкрепа успявате да получите. Всъщност, трябва да се концентрирате точно върху това, да избягвате конфронтации с вид авторитети. В друг случай – трябва да се съобразите до края на ноември с нови изисквания на работното място, понякога- принудителни командировки, премествания…

Генерално, основен акцент в живота ви от октомври до края на януари трябва да е професионалната ви реализация. Създайте си план график и го преследвайте стъпка след стъпка – по етапно и ще преуспеете ще се превъртите на друго и по-високо социално ниво.

През настоящия период това е свързано с борба за надмощие – над конкуренти и не само или пък по един адекватен на повишените ви амбиции начин.

В сряда и четвъртък се пазете от спонтанни и необмислени разходи, въпреки че не са изключени и принудителни.

В петък и събота не са изключени разяснителни разговори, важни известия, новини, които ще докоснат сърцето ви или ще имат широко отражение.

В неделя имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ