СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вие сте в период, през който трябва да проявявате повишена адаптивност, за да извличате ползи от текущи ситуации, за да превъртате някои предизвикателства в полза, за да печелите – чисто материални блага или морално удовлетворение.

Ако действате по гореописания начин, тогава все ще намирате начин, ще осъществявате ваши желания и ще очертавате по-позитивни и дългосрочни перспективи.

Интуицията ви е много силна, така че е препоръчително да не я пренебрегвате, тя ще е верен ориентир.

Сега имате шанс да подействате позитивно на финансовото си състояние, да сбъднете ваше съкровено желание, следствие на подкрепа и одобрение, до които успявате да се доберете.

Някои от вас ще привлекат на своя страна тайна или неочаквана опека, която ще им пази гърба, образно казано или ще ви измъква от сложни ситуации.

Имате възможност да надникнете в по-далечното бъдеще, а това може да ви изправи на прага на житейски кръстопът и да се налага да направите избор. Посоката може да бъде определена точно от подкрепата, която получавате.

Някои от вас ще получат награда за полагани от тях до този момент усилия или като минимум ще получите подсказки – кои от вашите мечти са осъществими, на какво можете да разчитате и т.н.

Сега е моментът да получите удовлетворение, да материализирате шансове, да обогатите живота си чрез възможности и алтернативи, които са съпътствали живота ви през изминалите месеци.

Отстранете слабости, ако забелязвате такива. Може да узнаете тайни или пък да се налага да се справяте с манипулации и грешни решения от миналото…

Добро взаимодействие с финансови и държавни институции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени