СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 15.01.2024 – 21.01.2024

x


През настоящата седмица могат да произтекат достатъчно важни събития и с широко отражение, които касаят вашето кариерно развитие и финансово състояние. Вие може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия или да се увенчават с успех цели, към които сте се стремели дълго.

На този фон вашите планове могат да се променят и по един естествен начин, защото сте достигнали до своеобразен завършек на определен етап от вашето развитие и сега трябва да го надстроите, обогатите с нещо ново, все едно е дошло време да прелистите нова страница. На този фон и по един естествен начин вие ще правите анализи с какво си заслужава да продължите напред, какво евентуално да оставите зад гърба си.

Между вас може да има такива, които стабилизират финансовото си състояние или се домогват до продължителни източници за печалба, други, които се изкачват по йерархичната стълбичка и увеличават своето благосъстояние, включително като намират нови или паралелни ресурси за обогатяване.

Вашата социална активност ще расте, вие волево ще превъртите някои предизвикателства в полза, може да вземете лидерски позиции в колектив или пък ще се ориентирате към вид сдружение, обединяване на сили и енергия с личности, с които имате общи интереси и можете да си бъдете взаимно полезни.

Едни шансове бележат пик, други губят смисъл и давност, така че или трябва да бъдат надградени, или заменени с нови, а всичко това се отразява на общественото ви положение, кариера, репутация като минимум.

Любовта е на заден план или е някак романтична, понякога далечна или носталгична.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени