СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 15.01.2024 – 21.01.2024

x


През настоящата седмица вие имате възможност потвърдите авторитета си в колектив, да постигнете успехи, които ще ви помогнат да надскочите границите на възможното и да разширите хоризонтите си на развитие.

През първата част от седмицата евентуални пътувания или общуване с влиятелни и власт имащи личности, включително и такива, които са стоящи далеч от вас, ще се превръщат в проводник на много добри предложения, от които да се възползвате и да се изкачите към своеобразен връх.

Демонстрацията на висока квалификация също ще ви дърпа напред и нагоре.

През втората част от периода вашето желание за власт буквално и в по-широк смисъл ще нарастне в пъти. В друг случай – това е необходимост да извършите някакви кардинални промени в живота си, така че да се чувствате по-щастливи, успешни, осъществени. На този етап това ще усетят предимно родените в първите дни на зодията, но и всички останали в различна степен. Разбира се, може да има и външни причини, които да ви подтикват да се осмелите на смели промени, които да обновят животът ви в една по-положителна посока или пък да ви принудят и да оставите зад гърба си всичко, което е изживяло своето време,  изгубило е смисъл и значение.

Променят се целите, които си поставяте, вашите амбиции, а това по един естествен начин ще се отрази на ключови въпроси, които се отнасят до-обществено положение, кариера, брачни или дългосрочни връзки. Засега усещате първи сигнали за предстоящи преобразувания, това са „ветрове на промяната“, които ще се усилват през следващите седмици и месеци, а вие можете да насочвате като се възползвате от спонтанния шансове,  не се стремите да задържате нещо, което е изживяло своето време.

Полезно е да внимавате на кого се доверявате, защото във вашето обкръжение може да има приятелства, личности, които ви подвеждат или са способни да ви нанесат щети.

В любовта – преоценявате я, разделяте се с илюзии, ако има такива, а може и да се отдадете на някакви мечти, които не винаги ще бъдат реалистични.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени