СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 15.02.2021 – 21.02.2021

x


През тази седмица вие по-скоро сте в своеобразна подготовка за по-далечни перспективи на развитие. Например, може да пренареждате приоритетите си по важност, да идентифицирате хора и обстоятелства, които набелязвате като възможност за бъдещото ви благоденствие.

Може да се концентрирате върху конкретни лица или обстоятелства, които застават на пътя ви и действително могат да се превърнат в мост към успехите ви. Някои от вас ще решат да си върнат от миналото шансове, отново в лицето на конкретни фигури, идеи, които са пропуснали или пренебрегнали. Ще имате такава възможност, въпрос на избор е как ще реагирате.

Някои от вас ще градят стратегии, ще търсят обходни пътища към целите си, вероятно няма да афишират всичките си намерения и действително точно по този начин ще успеят, ще материализират своя тайна мечта или, ако конкретна цел не е осъществима, тогава ще могат да я заменят с алтернатива. Тази тенденция ще расте и през идните седмици.

Имате отлични възможности за печалба, но и разходите са значими, в оптимален случай – това са полезни или неизбежни инвестиции, които ще се възвърнат към вас след време.

В друг вариант – правите си равносметки какво давате, а какво получавате, дали си струва цената и според тези анализи ще укрепите едни връзки, но други можете да прекратите или да се дистанцирате от тях, защото ви носят повече щети, отколкото ползи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ