СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 15.03.2021 – 21.03.2021

x


През тази седмица ще ескалират важни събития, вид развръзки, които ще увенчаят с успех усилия, които сте полагали като минимум през изминалото полугодие. Тези резултати ще се имплантират пряко във вашата репутация, обществено положение, кариерно развитие и т.н. Вие по различни поводи ще разберете до какви върхови постижения можете да се доберете следствие на тенденции и Вектор на развитие, които сте задали през изминалите месеци. Така голяма част от  шансове, които кореспондират с вашето бъдещо развитие – спонтанно ще застават на пътя ви, а вие ще се възползвате от тях. 

Ще можете да идентифицирате и паралелни източници за печалба и развитие, понякога невидими за вас до този момент, а в други случаи – интуитивно открити сега, също и следствие на разговори, които ще проведете.

И така, мнозина ще направят положителни трансформации, които ще засегнат като минимум имиджа ви, пред вас ще се разкриват варианти на развитие и периодът е оптимално подходящ да направите избор на прага на свободен житейски кръстопът. В този процес може да решите да оставите нещо зад гърба си, което е изчерпано, изгубило е своя смисъл. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

На 21-ви март предстои знаково астрологично събитие за вас – Слънцето и Венера едновременно ще преминат във вашия зодиакален знак, това ще бъде свързано с прилив на адреналин, енергия, вяра в собствените ви сили и възможности, ще усетите тази положителна промяна на психическо и физическо ниво, все едно над главата ви се премахват облаци…

В любовта почти през цялата седмица ще бъдете обзети от романтични или носталгични настроения, а в края на  седмицата това  рязко ще се промени, а вие постепенно ще се превърнете в завоеватели, които се борят за онова, което обичат и почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ