СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 15.03.2021 – 21.03.2021

x


През тази седмица ще ескалират важни събития, вид развръзки, които ще увенчаят с успех усилия, които сте полагали като минимум през изминалото полугодие. Тези резултати ще се имплантират пряко във вашата репутация, обществено положение, кариерно развитие и т.н. Вие по различни поводи ще разберете до какви върхови постижения можете да се доберете следствие на тенденции и Вектор на развитие, които сте задали през изминалите месеци. Така голяма част от  шансове, които кореспондират с вашето бъдещо развитие – спонтанно ще застават на пътя ви, а вие ще се възползвате от тях. 

Ще можете да идентифицирате и паралелни източници за печалба и развитие, понякога невидими за вас до този момент, а в други случаи – интуитивно открити сега, също и следствие на разговори, които ще проведете.

И така, мнозина ще направят положителни трансформации, които ще засегнат като минимум имиджа ви, пред вас ще се разкриват варианти на развитие и периодът е оптимално подходящ да направите избор на прага на свободен житейски кръстопът. В този процес може да решите да оставите нещо зад гърба си, което е изчерпано, изгубило е своя смисъл. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

На 21-ви март предстои знаково астрологично събитие за вас – Слънцето и Венера едновременно ще преминат във вашия зодиакален знак, това ще бъде свързано с прилив на адреналин, енергия, вяра в собствените ви сили и възможности, ще усетите тази положителна промяна на психическо и физическо ниво, все едно над главата ви се премахват облаци…

В любовта почти през цялата седмица ще бъдете обзети от романтични или носталгични настроения, а в края на  седмицата това  рязко ще се промени, а вие постепенно ще се превърнете в завоеватели, които се борят за онова, което обичат и почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ