СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 15.06.2020 – 21.06.2020

x


През тази седмица приключва месецът на Близнаци, както и периодът, през който вие трябва да сте преобразили голяма част от вашите връзки или да сте сменили средата си на съществуване, а може би да сте набелязали аварийни изходи от сложни ситуации, да сте набелязали допълнителни варианти на развитие, ако това е било необходимо.

Сега по-голяма част от тенденциите са вече зададени и се си движат по инерция. Информационният поток е все още много усилен, дава ви голяма яснота, осветява и най-тъмните ъгълчето от обикалящата ви действителност, така че да изберете оптимално правилна посока в бъдеще.

Почти през цялата седмица вие ще трябва да продължите да обработвате полученото знание, да го систематизирате, да отговаряте на някои предизвикателства, така че да превъртате предизвикателствата в полза, да извличате полза в „бързо течаща река“ на развръзки, взети решения и т.н.

Периодът е благоприятен да канализирате случващото се, да се възползвате от възникващи възможности, но не и да стартирате нещо съвсем ново.

Вашият покровител Марс е в Риби, така че ако има нещо, което е изгубило своя смисъл, то по съвсем естествен начин ще утече, защото е изгубило енергия, сила и мотивация да бъде продължено. Но много скоро и от юли вие ще получите силен допинг от енергия и ентусиазъм, които ще преобразят живота ви…

На този етап възниква постепенно необходимост да се концентрирате върху „базисна сигурност“, върху която ще надградите всичко останало. На първо време това може да бъдат отношенията ви с най-близките – вашият дом и семейство, но не само или те ще определят много за бъдещите ви перспективи на развитие. В друг случай – вие може да се нуждаете от промяна на жителството, да се налага да смените место-обитанието си или пък да се справите с имотни казуси. Това ще се обсъжда с близкото ви обкръжение…

В неделя предстои Новолуние, което ще усили тези послания около вас и през идното полугодие ще „смени декорите“ на обстановката на живот. Както знаете – в началото винаги по-лесно се влияе, изградете си по-дългосрочна програма, която ще се осъществи стъпка след стъпка.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ